Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Zegeurardus Levels, metselaar, geboren te Baexem op 7 december 1867, overleden aldaar op 8 juli 1917, zoon van Hendricus Leevels en Maria Catharina Peters.


Hij is getrouwd te Baexem op 15 april 1910 met
Maria Cornelia Raemakers, geboren te Heythuysen op 17 september 1871, overleden te Baexem op 9 augustus 1950, dochter van Jan Raemaekers en Maria Pluijmen.
(Zij was later gehuwd met Peter Johannes van Roij, landbouwer, geboren te Neer op 19 april 1874, wonende te Neer Brumhold, overleden te Weert op 21 november 1946, zoon van Hendrikus van Roij en Maria Petronella Terstappen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina