Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Gertrudis Kessels, dienstmeid, geboren te Weert op 11 februari 1851, dochter van Jan Mathijs Kessels en Joanna Catharina Smeets.


Zij is getrouwd te Hunsel op 16 april 1880 met
Peter Lodewijk Vleeshouwers, kleermaker, geboren te Hunsel op 7 oktober 1848, overleden te Molenbeersel (B) op 31 maart 1886, zoon van Pierre Mathias Vleeshouwers en Joanna Elisabeth Geelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, modiste, geboren te Molenbeersel (B) rond 1883, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 31 oktober 1944.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 29 september 1910 met Peter Jozef Brouns, landbouwer, geboren te Baexem op 8 september 1888, wonende te Hunsel, overleden te Ell op 13 juni 1959, begraven aldaar, zoon van Gerardus Hubertus Brouns en Joanna Maria Boonen.
    (Hij was later gehuwd met Maria Cornelia Smeets.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina