Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Na het klikken op een van de letters van de keuzemogelijkheid A t/m Z krijgt u een index van personen wiens naam begint met de gekozen letter. Het betreft personen die van 1798 t/m 1921 in het gebied van de gemeente Leudal zijn geboren en/of van 1798 t/m 1946 daar zijn getrouwd en/of van 1798 t/m 1971 daar zijn overleden en/of ouder zijn van een of meer van de genoemde personen.

Om te zoeken binnen de lijst van een bepaalde letter kan men handig gebruikmaken van de toetscombinatie CTRL-F (of CMND-F bij Apple) en in het hierna getoonde zoekveld de naam of een gedeelte van de naam ingeven gevolgd door het drukken van de knop ENTER. De gegevens die voldoen aan de opdracht worden hierna met een gekleurde achtergrond getoond.

Klikt u op een van de namen in een index, dan krijgt u het gezinsoverzicht van de betreffende persoon op het scherm.
Klikt u binnen een gezinsoverzicht op een naam weergegeven in het rood, dan krijgt u het gezinsoverzicht van de aangeklikte persoon te zien.

GEBRUIK VAN DE GEGEVENS
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!

GEZINNEN SOMS ONVOLLEDIG 
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)  zijn ook de personen die geboren zijn na 1920 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!