Gezinsoverzichten

Versie juni, 2017

Na het klikken op een van de letters van de keuzemogelijkheid A t/m Z krijgt u een index van personen wiens naam begint met de gekozen letter.
Het betreft personen die van 1798 t/m 1916 in het gebied van de gemeente Leudal zijn geboren en/of van 1798 t/m 1941 daar zijn getrouwd en/of van 1798 t/m 1961 daar zijn overleden en/of ouder zijn van een of meer van de genoemde personen. Voor de kern Neer is het startjaar 1695.

Klikt u op een van de namen in een index, dan krijgt u het gezinsoverzicht van de betreffende persoon op het scherm.
Klikt u binnen een gezinsoverzicht op een naam geschreven in het rood, dan krijgt u het gezinsoverzicht van de aangeklikte persoon te zien.

GEBRUIK VAN DE GEGEVENS
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!

GEZINNEN SOMS ONVOLLEDIG 
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de wet op bescherming persoonsgegevens zijn ook de personen die geboren zijn na 1916 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!