Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Karel Hubertus Kusters, landbouwer, geboren te Ittervoort op 3 juni 1892, zoon van Christiaan Hubert Kusters en Maria Elisabeth Vries.


Hij is getrouwd te Hunsel op 30 mei 1913 met
Maria Hubertina Catharina Creemers, dienstmeid, geboren te Hunsel op 25 juli 1888, dochter van Henricus Cremers en Maria Helena Hubertina Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena Maria Christina, geboren te Hunsel-Uffelsen op 30 augustus 1913.
    Zij is getrouwd te Weert op 17 februari 1938 met Joannes Hubertus Siglinus Leinders, landbouwer, geboren te Weert op 10 juni 1914, overleden te Genk (B) op 6 februari 1966, zoon van Karel Joseph Leinders en Anna Gertruda Hendrikx.
  • 4 : Christiaan Hubertus, geboren te Ittervoort op 24 februari 1922, overleden aldaar op 12 april 1922.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina