Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Margaretha Brouns, geboren te Neeritter op 23 mei 1908, overleden te Beesel op 13 mei 1959, dochter van Jacobus Josephus Brouns en Maria Catharina Coenen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 22 april 1938 met
Joannes Hubertus Houben, landbouwer, geboren te Maasbracht op 31 januari 1905, zoon van Gerardus Hubertus Houben en Cornelia Catharina Heuts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina