Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Joannes Verstappen, landbouwer, geboren te Hunsel op 30 oktober 1834, overleden aldaar op 2 augustus 1922, zoon van Pieter Verstappen en Maria Elisabeth Tulkens.


Hij is getrouwd te Grathem op 22 april 1865 (1) met
Maria Helena van de Winkel, geboren te Neeritter op 9 februari 1835, overleden te Hunsel op 8 februari 1868, dochter van Pierre Vandewinckel en Joanna Gertrudis Lijnen.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Hunsel op 18 juni 1869 (2) met
Aldegonda van de Schoor, landbouwster, geboren te Nederweert op 27 september 1835, overleden te Hunsel op 24 september 1903, dochter van Guillaume van den Schoor en Jeanne Marie Koumans.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina