Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Marie Catherine Kuppens, landbouwster, geboren te Hunsel op 7 mei 1813, overleden te Molenbeersel op 12 november 1893, dochter van Jean Mathieu Kuppens en Jeanne Teuwen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 18 november 1842 met
Lambertus Broens, landbouwer en herbergier, geboren te Neeritter op 26 september 1821, overleden te Molenbeersel op 28 november 1892, zoon van Mathijs Brouns en Hendrina Breuckers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mathijs, klompenmaker, geboren te Neeritter op 14 juli 1843.
    Hij is getrouwd te Ophoven (B) op 4 oktober 1871 met Maria Catharina Backus, geboren te Kessenich op 5 december 1844, dochter van Peter Joannes Backus en Petronella Korti.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina