Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Linssen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 26 juli 1839, overleden te Weert op 19 november 1921, zoon van Jean Linssen en Marie Digne Abrahams.


Hij is getrouwd te Baexem op 1 april 1869 met
Maria Gertrudis Levels, landbouwster, geboren te Heythuysen op 27 maart 1843, overleden te Baexem op 10 februari 1918, dochter van Pierre Mathieu Levels en Angeline Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Angelina, geboren te Haelen op 5 januari 1870.
  • 2 : Joannes Mathijs, kloosterbroeder, geboren te Haelen op 8 november 1872, overleden te Maastricht op 1 december 1947.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina