Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Heijmans, geboren te Baexem op 2 juli 1871, overleden aldaar op 10 oktober 1939, dochter van Peter Heijmans en Maria Gertrudis Venner.


Zij is getrouwd te Helden op 4 april 1910 met
Jacobus van Knippenbergh, landbouwer, geboren te Helden op 12 oktober 1871, zoon van Johannes van Knippenbergh en Joanna Welles.
(Hij is eerder getrouwd te Helden op 20 april 1903 met Maria Hanssen, geboren te Helden op 13 november 1875, dochter van Gerardus Hanssen en Willemina Hanssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina