Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Laurens Linssen, landbouwer, geboren te Baexem op 13 februari 1876, overleden te Hunsel op 20 februari 1963, zoon van Jacobus Linssen en Maria Gertrudis Levels.


Hij is getrouwd te Baexem op 11 april 1912 met
Maria Theresia Brouns, geboren te Baexem op 30 november 1885, overleden aldaar op 20 januari 1936, dochter van Gerardus Hubertus Brouns en Joanna Maria Boonen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Petronella, geboren te Baexem op 8 maart 1913, overleden te Bilzen (B) op 26 oktober 1990.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina