Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Lamberdina Biens, wonende te Venlo.


Zij was gehuwd met
Willem Antoon Veugelers, wonende te Venlo.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mechtildis Cecilia Hubertina, geboren te Venlo op 22 november 1843, overleden te Maastricht op 26 april 1924.
    Zij was gehuwd (1) met Hubert Jan Seelen, geboren te Venlo rond 1842, overleden aldaar op 14 december 1876, zoon van Hendrik Seelen en Maria Anna Dorothea Pesch.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 25 maart 1880 (2) met Wijnandus Maria Jozephus Theelen, hulponderwijzer, geboren te Neer op 7 april 1845, wonende aldaar, overleden te Maastricht op 12 december 1925, zoon van Antoin Hubert Theelen en Catrine Elisabeth Tobben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina