Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus Aquarius, landbouwer, geboren te Neer op 7 april 1834, wonende aldaar en te Beegden, overleden aldaar op 17 februari 1878, zoon van Joannes Aquarius en Wilhelmina Geenen.


Hij is getrouwd te Beegden op 16 juni 1865 met
Catharina Verlinden, landbouwster, geboren te Beegden op 12 november 1834, dochter van Hendricus Verlinden en Petronella Franssen.
(Zij is later getrouwd te Beegden op 14 februari 1879 met Theodor Hubert Busschops, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 7 september 1848, zoon van Leonard Bisschops en Maria Helena Lemmens.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes, geboren te Beegden op 14 april 1870.
  • 3 : Antoon, geboren te Beegden op 8 november 1872.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina