Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Hubertus Busschops, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 31 maart 1858, overleden te Nederweert op 12 januari 1920, zoon van Leonard Bisschops en Maria Helena Lemmens.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 10 april 1885 met
Anna Verhaegen, geboren te Heythuysen op 16 februari 1860, overleden te Nederweert op 9 januari 1927, dochter van Jacobus Verhagen en Helena Nijs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth Helena, geboren te Heythuysen op 8 juni 1886, overleden te Weert (Z) op 30 november 1968, begraven te Nederweert op 4 december 1968.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 24 april 1908 met Johannes Antonius van de Kerkhof, dienstknecht, geboren te Nederweert op 17 januari 1881, zoon van Lambertus van de Kerkhof en Joanna Verstegen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina