Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Hubertus van Pol, arbeider en landbouwer, geboren te Buggenum op 2 mei 1852, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 januari 1889, zoon van Cornelis van Pol en Maria Catharina Curvers.


Hij is getrouwd te Buggenum op 9 april 1883 met
Cornelia Hubertina Bisschops, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 5 oktober 1856, wonende te Buggenum, overleden te Haelen op 12 april 1949, dochter van Leonard Bisschops en Maria Helena Lemmens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus Cornelis, landbouwer, geboren te Buggenum op 7 oktober 1884, overleden te Asten op 26 juli 1949.
    Hij is getrouwd te Deurne en Liessel op 24 juli 1909 met Theodora Verstappen, geboren te Deurne op 23 juli 1885, dochter van Jan Verstappen en Rosalia Hermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina