Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Hubertina Busschops, dienstmeid en landbouwster, geboren te Heythuysen op 5 februari 1853, overleden te Beegden op 18 mei 1935, dochter van Leonard Bisschops en Maria Helena Lemmens.


Zij is getrouwd te Beegden op 12 augustus 1880 met
Joannes Franssen, landbouwer, geboren te Beegden op 1 januari 1840, zoon van Peter Franssen en Geertruide Berben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis Hubertina, geboren te Beegden rond 1882.
    Zij is getrouwd te Beegden op 21 november 1922 met Joannes Hubertus Wulms, meubelmaker, geboren te Roermond rond 1875, zoon van Hendrikus Wulms en Maria Sliepen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina