Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Emilia Hubertina Busschops, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 22 februari 1862, dochter van Leonard Bisschops en Maria Helena Lemmens.


Zij is getrouwd te Asten op 15 juni 1894 met
Peter Nijssen, landbouwer, geboren te Meijel op 2 januari 1849, zoon van Gerard Nijssen en Petronille Manders.
(Hij is eerder getrouwd te Meijel op 4 februari 1878 met Hendrica van Bree, naaister, geboren te Asten op 8 januari 1837, overleden aldaar op 11 juni 1893, dochter van Bartholomeus van Bree en Hendrina van Doorne.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina