Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Nijs, dienstmeid, geboren te Haelen op 25 november 1822, overleden aldaar op 15 december 1863, dochter van Mathias Nijs en Joanna van Hout.


Zij is getrouwd te Baexem op 29 april 1859 met
Jacobus Verhagen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Baexem op 29 augustus 1831, overleden te Nederweert op 9 augustus 1895, zoon van Jacque Verhaeg en Anne Marie Willekens.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina