Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth Hubertina Busschops, dienstmeid en landbouwster, geboren te Heythuysen op 15 september 1851, overleden te Deurne op 12 april 1935, dochter van Leonard Bisschops en Maria Helena Lemmens.


Zij is getrouwd te Baexem op 21 april 1881 (1) met
Joseph Smolders, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 8 november 1848, overleden te Meijel op 6 juli 1883, zoon van Jan Hendrik Smolders en Jeanne Rutjens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes, geboren te Meijel op 21 september 1882.

Zij is getrouwd te Meijel op 19 mei 1884 (2) met
Mathijs Sonnemans, dienstknecht, geboren te Meijel op 14 april 1851, overleden te Deurne op 2 december 1906, zoon van Pierre Sonnemans en Petronille Nijssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina