Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Jacobus Hubertus Cuijpers, onderwijzer, geboren te Neeritter op 16 november 1850, overleden te Veldhoven op 16 februari 1926, zoon van Joannes Cuijpers en Marie Catharine Verwijlen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 21 april 1884 (1) met
Susanna Maria Petronella Driessens, geboren te Neeritter op 26 september 1862, overleden te Vught op 19 maart 1902, dochter van Joannes Cornelus Hubertus Driessens en Maria Gertrudis Linssen.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Zeelst op 23 september 1905 (2) met
Johanna Maria Bijnen, geboren te Zeelst op 2 juli 1868, overleden te Veldhoven op 3 mei 1916, dochter van Alexander Bijnen en Henrica Eliens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina