Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Henriette Hubertina Cuijpers, geboren te Zeelst op 7 december 1890, overleden op 17 maart 1973, begraven te Neeritter, dochter van Joannes Jacobus Hubertus Cuijpers en Susanna Maria Petronella Driessens.


Zij is getrouwd te Neeritter op 15 mei 1916 met
Petrus Johannes Joseph Louwers, schilder, geboren te Eindhoven op 21 februari 1886, overleden te Hunsel op 15 januari 1943, begraven te Neeritter, zoon van Hendrik Willem Louwers en Maria Elisabeth van Hout.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina