Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Hubertus Cuijpers, rentmeester, geboren te Heel en Panheel op 24 november 1840, overleden te Beegden op 5 maart 1908, zoon van Peter Lambertus Cuijpers en Hendrijna Vijssers.


Hij is getrouwd te Neeritter op 7 april 1880 met
Elisabeth Petronella Hubertina Driessens, geboren te Neeritter op 6 november 1854, overleden te Lanaken (B) op 10 juli 1928, dochter van Joannes Cornelus Hubertus Driessens en Maria Gertrudis Linssen.
(Zij is later getrouwd te Maasbree op 19 november 1919 met Leonard Antoon Jozef Nefkens, handelsreiziger, geboren te Horst op 12 april 1866, overleden te Heerlen op 17 november 1941, zoon van Antoon Jozef Nefkens en Hendrika Beterams. (Hij was weduwnaar van Eleonora Maria Christina Korsten. Hij was later gehuwd met Cornelia Sougnez, geboren te Maastricht.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina