Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Hubertus Deben, metselaar, geboren te Kessenich (B) op 14 januari 1878, overleden te Kessenich op 21 maart 1958, zoon van Theodorus Reinier Deben en Cornelia Maria Catharina Smeets.


Hij is getrouwd te Neeritter op 15 mei 1911 met
Maria Hubertina van Bilsen, geboren te Neeritter op 24 januari 1878, overleden te Kessenich op 3 oktober 1954, dochter van Peter Francus van Bilsen en Maria Catharina Sophia Hubertina Steckler.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Hubertina Catharina, geboren te Neeritter op 12 april 1912, overleden te Genk op 15 mei 1996, begraven te Kessenich.
    Zij was gehuwd met Lambert Deben, geboren te Kessenich op 26 juli 1904, overleden aldaar op 22 oktober 1982.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina