Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Mathijs van Dael, rentenier, geboren te Neeritter op 23 februari 1834, overleden te Molenbeersel op 21 augustus 1907, zoon van Henricus van Dael en Maria Gertrudis Creemers.


Hij is getrouwd te Tongerloo (B) op 27 oktober 1882 met
Catharina Elisabeth Schouteden, geboren te Tongerloo (B) op 26 december 1845, overleden aldaar op 10 mei 1930, dochter van Lambert Schouteden en Maria Aldegonda Geusens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina