Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Helena Aldegonda van Ratingen, geboren te Neeritter op 20 maart 1885, overleden te Heel op 2 november 1954, dochter van Reinier van Ratingen en Anna Maria Hendrix.


Zij is getrouwd te Neeritter op 25 september 1913 met
Franciscus Hubertus Henckens, huisschilder, geboren te Heel en Panheel op 2 mei 1877, zoon van Theodorus Hubertus Henckens en Anna Maria Hubertina Bongaerts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina