Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christianus Renerus Wilhelmus Hendrik van Ratingen, beambte spoorwegen, geboren te Neeritter op 17 juni 1886, overleden te Sittard op 18 februari 1970, zoon van Reinier van Ratingen en Anna Maria Hendrix.


Hij is getrouwd te Susteren op 29 augustus 1923 met
Maria Clementina Hendrica Scheepers, onderwijzeres, geboren te Heer op 25 december 1899, overleden te Sittard op 27 oktober 1962, dochter van Jean Schepers en Maria Suzanna Antoinetta Linssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina