Jaarlijkse excursie OOS NAER

Het jaarlijks uitstapje/excursie van onze vereniging is gepland op zondag 29 september 2019. Dit jaar brengen we een bezoek aan de Eynderhoof te Nederweert-eind.

Eynderhoof is het Limburgs openluchtmuseum, rolstoelvriendelijk en gelegen midden in de prachtige peel. Het museum neemt jong en oud mee in de historie en de streekgebruiken van rond 1900. Een museum om van alles te bekijken, te beleven, te proeven, ruiken en vooral ook te doen. Op deze zondag is het thema "Houtzagersdag", kijk voor meer info op www.eynderhoof.nl.

We vertrekken vanuit Neer om 12.30 uur vanaf de parkeerplaats in de Steeg nabij de kerk waar de touringcar gereed staat. Iedereen kan op eigen gelegenheid de vele gebouwen en werkzaamheden in het museum bezoeken. In de loop van de middag worden we getrakteerd op koffie en vlaai. We verwachten ca. 18.30 uur weer in Neer te zijn.

Ook niet- leden kunnen deelnemen aan dit uitstapje/excursie van Heemkunde OOS NAER.

De eigen bijdrage is vastgesteld op  €15,00 voor leden en gezinsleden, voor niet leden is de bijdrage €20,00, te voldoen bij opgave.

Aanmelden tot uiterlijk 26 september. Dit kan op woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur in de Heemkamer. Of in de brievenbus bij Mien Noblesse, Kerkplein 16 (Plaza Nara)   tel. 0475-591380.

Meer nieuws

Meer nieuws berichten