Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Aloys Josef Maria Hermans, verpleger, geboren te Vaals op 8 mei 1907, overleden te Heerlen op 18 september 1955, zoon van Jan Nicolaas Hubert Hermans en Johanna Collet.


Hij is getrouwd te Haelen op 29 september 1942 met
Cornelia Wilhelmina Maria Waeijen, geboren te Haelen op 2 oktober 1909, overleden te Heerlen op 15 juni 1997, dochter van Peter Joannes Waeijen en Maria Elisabeth Hubertina Daniels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina