Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Meurkens.


Hij was gehuwd met
Theodora Hulsbosch.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Adriaan, landbouwer, geboren te Budel op 29 juni 1851, overleden te Leende op 8 april 1919.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 20 januari 1899 met Joanna Dorothea Peeters, geboren te Heythuysen op 24 juni 1860, overleden te Valkenswaard op 4 mei 1916, dochter van Henricus Peeters en Henrina Seuren.
    (Zij is eerder getrouwd te Nederweert op 30 april 1886 met Theodorus Hubertus Walenberg, landbouwer, geboren te Thorn op 26 mei 1863, overleden te Nederweert op 15 november 1897, zoon van Gabriel Walenberg en Judith Elisabeth Stakenborg.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina