Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Antonetta Wolter, geboren te Thorn op 15 april 1911, wonende te Horn, overleden op 11 maart 2001, begraven te Horn.


Zij is getrouwd te Thorn op 20 juli 1940 met
Leonardus Poels, paardenkoopman, geboren te Heythuysen op 27 juni 1909, wonende te Horn, overleden te Roermond (Z) op 23 februari 1978, begraven te Horn, zoon van Wilhelmus Leonardus Hubertus Poels en Hubertina Margaretha Linssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Gerardus Maria, geboren te Horn rond mei 1951, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 oktober 1951.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina