Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Nicolaas van Cleef, stucadoor, geboren te Born op 28 oktober 1875, wonende te Haelen, overleden te Geleen-Lindenheuvel op 12 oktober 1949, zoon van Christiaan van Cleef en Anna Margaretha de Bruijn.


Hij is getrouwd te Born op 8 september 1902 met
Anna Maria Spee, geboren te Born op 26 augustus 1875, wonende te Haelen, overleden te Geleen (Z) op 25 augustus 1964, dochter van Jacobus Spee en Margaretha Francisca Deuss.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Anna, geboren te Heiderick (D) op 26 juni 1904, overleden op 24 juni 2001, begraven te Baexem.
    Zij is getrouwd te Haelen op 10 juni 1926 met Hendrikus Berger, slager, geboren te Roggel op 27 augustus 1898, wonende te Baexem, overleden te Horn op 3 oktober 1981, begraven te Baexem, zoon van Joannes Berger en Johanna Maria Verlinden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina