Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacob Beijnsberger.


Hij was gehuwd met
Anna Maria van Dilsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henri, landbouwer en linnenwever, geboren te Neeritter, gedoopt op 9 maart 1770, overleden te Neeritter-Beersel op 16 juni 1835.
    Hij is getrouwd te Bree op 29 juni 1794 voor de kerk met Maria Catharina van de Wal, vroedvrouw, geboren te Bree op 1 juni 1771, overleden te Neeritter op 9 maart 1833, dochter van Arnoldus van de Wal en Barbara Baggen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina