Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Teijbers.


Hij was gehuwd met
Joanna Zegers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, landbouwster, geboren te Neeritter, gedoopt op 25 april 1763, overleden te Neeritter-Beersel op 9 juli 1834.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 6 september 1789 voor de kerk met Pierre Christus, landbouwer, geboren te Neeritter, gedoopt op 14 mei 1763, overleden te Neeritter op 8 oktober 1830, zoon van Thilman Krysthis en Jeanne Stals.
  • 2 : Joanna, landbouwster, geboren te Neeritter, gedoopt op 1 november 1766, overleden te Neeritter op 22 september 1831.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 5 mei 1794 voor de kerk met Jan Christis, landbouwer, gedoopt te Neeritter op 8 oktober 1771, overleden te Kinrooi op 15 juli 1847.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina