Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Martin Dirckx.


Zijn dochter bij een onbekende vrouw:
  • 1 : Marie, landbouwster, geboren te Neeritter op 5 september 1736, overleden aldaar op 27 januari 1808.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 25 januari 1791 voor de kerk met Francois Meevissen, landbouwer, geboren te Thorn op 23 maart 1740, overleden te Neeritter op 2 april 1809, zoon van Jacques Mevissen en Susanne Joosten.
    (Hij is eerder getrouwd op 1 februari 1764 voor de kerk met Marie Tholen, gedoopt te Neeritter op 24 november 1737, overleden aldaar op 17 oktober 1788.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina