Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Hubertina Rietjens, geboren te Hunsel op 18 december 1903, overleden op 16 januari 1986, begraven te Ell, dochter van Nicolaas Rietjens en Andrina Philomena Camp.


Zij is getrouwd te Hunsel op 22 april 1932 met
Hendrik Hubert Laurentius Hendrikx, geboren te Grathem op 3 april 1900, overleden op 22 november 1975, begraven te Ell, zoon van Peter Joannes Hendrikx en Maria Catharina Korsten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Hunsel op 29 november 1938.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina