Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Catharina Terium, geboren te Hunsel op 15 mei 1879, overleden te Kinrooi op 15 maart 1964, dochter van Peter Mathijs Terium en Anna Margaritha Baents.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 3 september 1908 met
Hubertus Hendrik Baens, landbouwer, geboren te Molenbeersel op 17 december 1874, wonende te Kinrooi (B), overleden te Kinrooi op 29 juli 1968, zoon van Lambertus Baens en Anna Maria Hubertina Heijkers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina