Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Fonteijn, landbouwster, geboren te Weert op 23 oktober 1868, overleden te Hunsel op 18 januari 1933, dochter van Jacobus Hubertus Fonteijn en Joanna Maria Souts.


Zij is getrouwd te Weert op 14 april 1898 met
Peter Joseph van de Port, landbouwer, geboren te Weert op 24 december 1861, overleden te Hunsel op 28 november 1918, zoon van Joannes van de Port en Elisabeth van Mierlo.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Joannes, geboren te Hunsel op 23 april 1899, overleden op 25 januari 1961, begraven te Ell.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina