Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Corneille Kessels.


Hij was gehuwd met
Helene Loijen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertrudis, landbouwster, geboren te Heythuysen, gedoopt op 17 april 1757, overleden te Heythuysen op 4 september 1829.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 10 februari 1790 voor de kerk met Mathias Verkennis, landbouwer, geboren te Heythuysen, gedoopt op 2 oktober 1757, overleden te Heythuysen op 14 april 1817, zoon van Godefroid Verkennis en Maria Vlaenders.
  • 2 : Pierre, geboren rond 1763, overleden te Heythuysen op 2 augustus 1805.
  • 3 : Maria Elisabeth, landbouwster, geboren te Heythuysen, gedoopt op 10 november 1764, overleden te Heythuysen op 6 mei 1830.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 13 mei 1788 voor de kerk met Gerardus Vossen, landbouwer, geboren te Heythuysen, gedoopt op 21 augustus 1770, overleden te Heythuysen op 6 december 1836, zoon van Antonius Vossen en Elisabeth Hulskens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina