Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Dammer.


Zij was gehuwd met
Conrard Haarbusch.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Barbara, geboren te Breijell (D) op 1 februari 1819, wonende te Nunhem, overleden te Haelen op 11 september 1899.
    Zij is getrouwd te Breyell (D) op 11 juli 1845 met Jacobus Timmermans, landbouwer, geboren te Roggel op 27 januari 1824, wonende te Nunhem en aldaar, overleden aldaar op 4 juli 1893, zoon van Willem Timmermans en Catharina Vrenken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina