Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Albertus Martinus Maassen, houthandelaar, geboren te Blerick op 30 juni 1905, overleden op 23 januari 1963, begraven te Haelen, zoon van Frans Joseph Maassen en Maria Hubertina Peeters.


Hij is getrouwd te Haelen op 3 november 1936 met
Odilia Maria Hubertina Kockelkoren, geboren te Haelen op 18 augustus 1907, overleden te Weert op 11 september 1990, begraven te Haelen, dochter van Gerardus Hubertus Kockelkoren en Anna Maria Sibilla Lormans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina