Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Adam Daemen.


Hij was gehuwd met
Maria Futsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, geboren te Kessel rond 1751, overleden te Haelen op 20 juni 1823.
    Zij is getrouwd te Haelen op 10 juni 1784 voor de kerk met Leonardus Ingevelt, gedoopt te Baexem.
  • 2 : Joanna, geboren te Kessel rond 1752, wonende te Haelen, overleden aldaar op 23 februari 1832.
    Zij is getrouwd te Haelen op 5 mei 1782 voor de kerk met Joannes Schruers, gedoopt te Haelen op 3 april 1747, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 januari 1814, zoon van Lambertus Schruers en Hendrina Crompvoets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina