Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Hubertina van Herten, geboren te Herten op 2 juli 1871, overleden te Baexem op 10 augustus 1931, dochter van Jan Hubert van Herten en Helena Hubertina Clout.


Zij is getrouwd te Herten op 6 september 1907 met
Joannes Mestrom, landbouwer, geboren te Maasbracht op 12 september 1866, overleden te Roermond op 18 augustus 1941, zoon van Gerardus Mestrom en Maria Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Doodgeboren dochter, geboren te Baexem op 31 januari 1915.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina