Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Jacobus Hendrikx, mijnwerker, geboren te Grathem op 25 juli 1901, overleden te Buchten op 16 juni 1982, begraven te Born, zoon van Peter Mathijs Hubert Henderikx en Hendrina Hubertina Weekers.


Hij is getrouwd te Geleen op 19 juni 1929 (1) met
Anna Maria Petronella Loven, landbouwster, geboren te Grathem op 11 mei 1900, overleden te Sittard op 10 februari 1931, dochter van Joannes Loven en Maria Elisabeth Campen.
(Zij is eerder getrouwd te Nederweert op 21 april 1922 met Godefridus Hubertus Reijnders, landbouwer, geboren te Heythuysen op 10 december 1899, overleden te Nederweert op 9 juli 1926, zoon van Peter Joannes Reijnders en Antonetta van Horne.)

Hij is getrouwd te Heythuysen op 9 oktober 1931 (2) met
Anna Maria Verfers, geboren te Neuss (D) rond 1904, overleden in het jaar 1985, begraven te Born, dochter van Hubert Ferfers en Wilhelmina Heijnen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina