Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christina Beelen, landbouwster.


Zij was gehuwd met
Jan Mathijs Peerlings, landbouwer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jakoba, landbouwster, geboren te Stramproy op 18 juni 1839, overleden te Neeritter op 30 maart 1907.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 26 april 1867 met Hubertus Lambrichts, dienstknecht en landbouwer, geboren te Hunsel op 10 augustus 1839, overleden te Neeritter op 21 januari 1919, zoon van Hendrik Lambrichts en Catharina Verwijlen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina