Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mechtilde Goovers.


Zij was gehuwd met
Francois Seerden, landbouwer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jeanne Marie, geboren te Weert op 25 januari 1766.
    Zij is getrouwd te Weert op 5 mei 1810 met Chretien van Geneijgen, dagloner, geboren te Grathem op 11 januari 1756, zoon van Matthieu van Geneijgen en Petronelle Ramaekers.
    (Hij was weduwnaar van Petronelle Strouckx.)
  • 2 : Catharina, afkomstig uit Weert, geboren op 17 december 1773, overleden te Neeritter op 26 november 1831.
    Zij is getrouwd te Weert op 10 mei 1801 met Godefridus Buchters, landbouwer, geboren te Neeritter op 21 september 1767, overleden aldaar op 22 oktober 1822, zoon van Henri Buchters en Catharine Truijen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina