Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Pieter van Melick, landbouwer, geboren te Maasniel op 19 februari 1832, zoon van Jean Pierre van Melick en Mechtildis van der Beek.


Hij is getrouwd te Maasniel op 16 oktober 1877 met
Cornelia Huberdina Theegelbeckers, landbouwster, dochter van Jacobus Theegelbeckers en Francisca Korsten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, geboren te Melick rond 1879, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 20 juli 1944.
    Zij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 22 april 1901 met Jan Hubert Theeuwen, landbouwer, geboren te Horn op 10 december 1875, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 16 juli 1956, zoon van Peter Hubertus Teuwen en Petronella Meuwissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina