Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmina Heuvelmans, dienstmeid, geboren te Swalmen op 13 augustus 1862, overleden te Haelen op 1 april 1940, dochter van Daniel Heuvelmans en Aldegonda Lienen.


Zij is getrouwd te Swalmen op 11 april 1893 met
Joannes Mathijs Hubertus Baats, arbeider, dienstknecht en spoorwegarbeider, geboren te Haelen op 5 oktober 1861, wonende te Neer en te Limbricht, overleden te Haelen op 24 januari 1941, zoon van Christiaan Hubert Baets en Joanna Mechtildis Coenen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Herman, geboren te Baexem op 25 januari 1897, overleden te Roermond op 9 juli 1971.
    Hij is getrouwd te Baexem op 22 april 1921 met Angelina Gertrudis Linssen, geboren te Baexem op 13 mei 1896, overleden te Roermond op 20 december 1967, dochter van Angelina Linssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina