Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Odilia Dietzenbacker.


Zij was gehuwd met
Willem Zimmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Peter, landbouwer, geboren te Herkenbosch op 25 april 1848, overleden te Ittervoort op 10 november 1933.
    Hij is getrouwd te Ittervoort op 11 februari 1884 met Wilhelmina Monsieur, landbouwster, geboren te Ittervoort op 10 juli 1859, overleden te Hunsel op 21 november 1945, dochter van Antonius Monsieur en Anna Maria Tegelaers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina