Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hermanus Hubertus Stakenborg, militair, geboren te Ittervoort-Santfort op 2 september 1842, overleden te Venlo op 28 december 1885, zoon van Balthasar Staekenborg en Marie Vaessen.


Hij is getrouwd te Ohé en Laak op 1 juli 1869 met
Maria Gertrudis Bongers, geboren te Ohé en Laak op 7 maart 1845, overleden te Venlo op 20 december 1932, dochter van Christiaan Bongers en Helena Crijns.
(Zij is later getrouwd te Venlo op 20 januari 1890 met Joseph Beerens, geboren te Thorn.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina