Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pierre Sentjens, landbouwersknecht en landbouwer, geboren te Ittervoort op 13 december 1780, overleden aldaar op 26 maart 1812, zoon van Jacques Sentiens en Jeanne Reijven.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 28 september 1808 met
Petronille Donders, landbouwster, geboren te Ittervoort op 22 april 1786, overleden aldaar op 6 oktober 1870, dochter van Jean Donners en Gertrude Brouns.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jean, geboren te Ittervoort op 28 maart 1811, overleden aldaar op 29 maart 1813.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina