Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catherine Pouls, landbouwster, geboren te Ittervoort-Ell rond 1749, overleden aldaar op 13 januari 1802.


Zij was gehuwd met
Mathias Geelen, landbouwer, geboren rond 1753, overleden te Ittervoort-Ell op 7 december 1812.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Elisabeth, landbouwster, geboren te Ittervoort-Ell op 4 april 1777, overleden te Hunsel-Ell op 26 februari 1841.
    Zij is getrouwd te Ittervoort op 30 juli 1801 met Hendrik Peeters, landbouwer, geboren te Hunsel op 9 april 1773, overleden aldaar op 18 mei 1848, zoon van Geoffroi Peeters en Elisabeth Hoeken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina